Tuesday, October 19, 2010

Monday Blue..

Salam semua.

Sori lah sebab aku tak update blog dah dua tiga hari ni. Aku busy sikit..sabtu lepas keje. Pastu ahad pegi alamanda jumpa mak dgn bapak beruang bersama kengkwn UKM. Best giler rasa walaupun hanya 9 org saja yang dpt dtg..tapi happy, at least ada Farol yang memecahkan suasana! haha. Kembang hidung farol kalo baca blog aku nih. Tapi betul..tunang aku pun kata, dia selesa dgn farol...farol pandai wat lawak, kalo xda farol ntah2 senyap je..hehe. Yang lain jgn terasa..korang pun BEST gak! Dengan ketawa Yana, senyum Ken, celoteh cuya, Dibah yang pemalu, ahakz! Dan..mak beruang yang perantin baru tuh..korang best..i like!

Dan....tak lupa..tunangku yang pemalu dan setia mendengar celoteh, lawak dan cerita kalian..hehe.

Pastu isnin keje..hari ni lah maksudnya..busy giler kat opis. Td aku smpai umah kul 10mlm..lebih kurang la. Letih bebeno ni..tapi aku online gak sbb nak tgk blog ni. Huhuhuhu. Tgk..betapa SAYANGNYA aku dgn blog nih. Haha.

Okla kalian..aku nak tidurrr...letih rasa...mengantuk. Selamat mlm MALAYSIA!

2 comments:

afraliza said...

lewatnye balik keje...boley jd best employee ni...

:: wanee :: said...

Afraliza..tu la..lewat kan..pttnya habis pukul 8 sbb sy masuk kul 11am. Lewat balik sbb bnyk keje kena siapkan..huhu. Xda mknanya jd best employee..hihi. Tp kalo dpt best gak, aminn..;-)

Post a Comment

 

Blog Template by YummyLolly.com - Header made with PS brushes by gvalkyrie.deviantart.com
Sponsored by Free Web Space